بهترین جراح مغز و اعصاب چه کسی است

خصوصیات بهترین جراح مغز و اعصاب و بهترین جراح ستون فقرات چست ؟ چگونه میتوان یک پزشک خوب را انتخاب کرد؟


مشکلات مغزی مانند تومور مغزی یا مشکلات ستون فقرات مثل دیسک کمر، معمولا ما را وادار به جستجو برای بهترین جراح مغز و اعصاب میکند.
اجازه بدهید در همین ابتدا مقاله تعریف جامع و خوبی از یک جراح مغز و اعصاب به شما عزیزان ارائه کنیم چرا که بسیاری از خوانندگان تفاوت بین پزشک متخصص مغز و اعصاب و پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب را به درستی نمی دانند.
متخصص جراح مغز و اعصاب در رابطه با پیشگیری، تشخیص ، درمان و توانبخشی  هر بخش از دستگاه عصبی شامل مغز، نخاع، اعصاب پیرامونی و دستگاه عروق مغزی خارج از جمجمه فعالیت دارد.

مشکلاتی مانند تومور مغزی ، تصادف و ضربه مغزی ، خونریزی مغزی و سکته مغزی ، بیرون زدگی دیسک کمر و بیرون زدگی دیسک گردن، دیسک کمر ، دیسک گردن ، شکستگی های مهره های کمر و گردن و  تعداد زیادی از این بیماری ها میتوانند هر کسی را مجبور به پیدا کردن بهترین جراح مغز و اعصاب کنند.

می توان گفت، امروزه عمده فعالیت پزشکان متخصص جراحی مغز و اعصاب، جراحی ستون فقرات و جراحی تومور مغزی می باشد.
در این مقاله می خواهیم به ویژگی های یک پزشک متخصص جراحی مغز و اعصاب خوب بپردازیم.
  • خصوصیات کلی یک پزشک خوب
  • توانا ، همراه ، مشاور ، صمیمی ، و اطمینان دهنده
  • با ایمان ، با شهامت ، و شجاع
  •  دارای مهارتهای ارتباطی قوی با بیمار و همراهان او
  • با وجدان و وظیفه شناس
  • دارای توانایی مباحثه و مناظره ، قاطع ، حساس و دقیق
  • پیرو اصول اخلاقی ، دارای حس یکدلی ، کارآمد ، بردبار ، مشتاق و پرانرژی
  • دارای رفتار دوستانه ، باوفا نسبت به بیمار ، انعطاف پذیر
  • انسانی صادق ، خوش اخلاق ، نوع دوست ، فروتن ، با وقار و امیدوار
  • دارای اطلاعات مفید و به روز
  • دارای قضاوت عاقلانه و عادلانه ، خوش برخورد
  • مطلع و مهربان
  •  آماده یادگیری ، شنونده خوب و وظیفه شناس
  • سخاوتمند ، پذیرای افکار نو ، خوش بین و هوشیار
  • صبور و با گذشت
  • واقع بین ، عاری از خود پرستی
 
⭐⭐⭐ دکتر علیرضا تیموری متخصص جراح مغز و اعصاب و جراح ستون فقرات در تهران با سالها تجربه در جراحی های تومور های خوش خیم و بدخیم مغزی ، عضو هیئت علمی دانشگاه و پذیرش در بیمارستان های دولتی با بیمه | تلفن تماس : 02188573557 | 02188573559
 
بهترین جراح مغز و اعصاب چه ویژگی هایی دارد؟
به طور کلی در حوزه جراحی تمامی بیماری ها، باید توجه داشته باشید که بیمار، علاوه بر ضعف و درد جسمانی از لحاظ روحی و روانی نیز آرامش نخواهد داشت و این موضوع در بیمارانی که نیاز به جراحی در ناحیه مغز و اعصاب دارند، (حال چه تومورهای مغزی و چه ستون فقرات) ، میزان استرس و نگرانی بیمار چندین برابر می باشد، چرا که با پیشرفت بسیار زیاد علم پزشکی هنوز هم جراحی مغز و ستون فقرات جزو عمل های پر ریسک به حساب می آیند، پس پزشک معالج علاوه بر داشتن تجربه و دانش کافی برای یک جراحی موفق، باید از لحاظ روحی و روانی نیز بیمار را حمایت کند تا به نتیجه مطلوب برسند.
 ویژگی یک پزشک موفق
روابط عمومی خوب و خوش خلقی جزئی از شخصیت یک پزشک موفق است که پزشک با برخوردار بودن از آن می تواند اعتماد بیمار را جلب نماید.
جلب اعتماد کامل بیمارفقط کافیست بیمار به پزشک خود اعتماد کامل را داشته باشد، در چنین مواقعی بیمار با آرامش کامل به روند بهبودی خود ادامه می دهد و کمال همکاری را با پزشک معالج خود خواهد داشت.
 
داشتن قدرت تصمیم گیریبه دلیل فوق حساس بودن جراحی های مغز و اعصاب یک متخصص جراح مغز و اعصاب خوب باید قدرت تصمیم گیری بالایی داشته باشد تا چنانچه در حین درمان یا جراحی به مورد غیر قابل پیش بینی برخورد کرد در کوتاه ترین زمان بهترین عملکرد را داشته باشد و بدون شک این قدرت بالا حاصل دانش بسیار عالی یک متخصص جراح مغز و اعصاب می باشد.
 
یکی دیگر از این ویژگی های جراح مغز و اعصاب خوب داشتن اخلاق پزشکی است، یعنی یک پزشک در عملکرد خود هیچگونه صدمه عمدی، از طریق یک اقدام غلط و یا غفلت از انجام کاری را به بیمار نمی رساند و باید برای درمان بیمارتمام تلاش  خود را به کار گیرد و این به این معناست که یک روش استاندارد منطقی و قابل قبول برای درمان بیمار خود تجویز نماید .

جراح مغز و اعصاب خوب باید بداند که به دلیل حساسیت بالای عمل های خود همواره باید دانش خود را به روز رسانی کند. مطمئنا روش های نوینی برای جراحی های مغزی و یا ستون فقرات در علم پزشکی امروز ارائه گردیده که نسبت به گذشته های دور جراحی را هم برای بیمار و هم برای تیم پزشکی آسان تر کرده و همچنین درصد موفقیت های جراحی ها را هم بالا برده است.
پس جراحان مغز و اعصاب برای بهبودی فعالیت های پزشکی خود لازم دارند که هر روزه دانسته های خود را به روز رسانی کنند و این روند برای پزشکان حاذقی که هنوز در دانشگاه ها به تربیت و آموزش پزشکان جوان مشغول هستند بسیار آسان تر است چرا که با دانسته های علمی جدید بیشتردرگیر هستند.
 
در آخر به بیماره هایی که در حوزه ی فعالیت و درمان یک پزشک متخصص جراحی مغز و اعصاب است می پردازیم:
۱- جراحی تومور مغزی
۲- ضربه های مغزی
۳- خون ریزی‌های مغزی مانند خون ریزی‌های برگرفته از از اختلالات عروقی مغز
۴- جا به جایی دیسک در تمامی قسمت های ستون فقرات
۵- تنگی کانل نخاعی ستون فقرات
۶- ضربه های مهره ای و آسیب های نخاعی
۷- تومور‌های نخاعی
۸- تومورها و ضایعات اعصاب محیطی
۹- دردهای غیر قابل کنترل مانند دردهای بیماران سرطانی و یا دردهای ناشی از آسیب‌های نخاعی
۱۰- برخی اختلالات حرکتی و روانی (استروتاکسی)
۱۱- عفونت های مغز و نخاع

 
 
دریافت نوبت و مشاوره جراحی تماس بگیرید